top of page

TEASER 3 - Expedition team on Sanga Mountain (Mozambique)

TEASER 3 - Expedition team on Sanga Mountain

'Expedition Mozambique' (7') is a short documentary about an expedition following a group of scientists (Binco) to a remote and virtually unknown region in Northern Mozambique. They will be amongst the first ones to conduct an inventory of the animals and plants that live in this area. It's a journey full of adventure and surprises. Pim is a wildlife filmmaker and zoologist. Camera in hand, he accompanies the scientists in the wilderness.

The full documentary will be aired: 2 May 2017, 10:10 pm, CANVAS

TEASER 3 - Expeditie team op Sanga Mountain

'Expeditie Mozambique' (7') is een korte documentaire voor de Canvas-reeks 4x7 over een expeditie van een groep wetenschappers (Binco) naar een afgelegen en nog vrijwel ongekend gebied in Noord Mozambique. Ze zullen er voor het eerst de diversiteit aan planten en diersoorten in kaart brengen. Het wordt een tocht vol avontuur en verrassingen! Pim is natuurfilmer en bioloog en vergezelt de groep wetenschappers met zijn camera in de wildernis.

Volledige documentaire: 2 mei 2017, 22u10 pm, CANVAS

Featured Posts
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Leave a comment

Thanks! Message sent.

bottom of page