top of page

TEASER 1: ‘Expedition Mozambique’ - Sweat bees


TEASER 1 - Sweatbees

Dinsdag 2 mei, 22u10 op CANVAS: 4x7, 'Expeditie Mozambique' door Pim Niesten.

'Expeditie Mozambique' (7min) is een korte documentaire voor de Canvas-reeks 4x7 over een expeditie van een groep wetenschappers (Binco, www.binco.eu) naar een afgelegen en nog ongekend gebied in Noord Mozambique. Ze zullen er voor het eerst de diversiteit aan planten en diersoorten in kaart brengen. Het wordt een tocht vol avontuur en verrassingen! Pim is natuurfilmer en bioloog en vergezelt de groep wetenschappers met zijn camera in de wildernis. In deze teaser: Wat u helaas niet te zien zal krijgen in 'Expeditie Mozambique'...


'Expedition Mozambique' (7min) is a short documentary I made for the Canvas-series 4x7 about an expedition following a group of scientists (Binco) to a remote and virtually unknown region in Northern Mozambique. They will be amongst the first ones to conduct an inventory of the animals and plants that live in this area. It's a journey full of adventure and surprises. Pim is a wildlife filmmaker and zoologist. With the camera in the hand he accompanies the scientists in the wilderness.

In this teaser: The things you sadly will not see in 'Expedition Mozambique'...

Featured Posts
  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Vimeo - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Leave a comment

Thanks! Message sent.

bottom of page